Erdahl Kjøttforretning er en unik produsent av kjøtt- og fiskeprodukter som ligger i Kabelvåg i Lofoten. Varene produseres av tradisjonsrike lokale råvarer og er et resultat av flere generasjoners fagkunnskap og respekt for kvalitet.
Bedriften har eksistert i over 80 år over 3 generasjoner. Brynjulf Erdahl startet slakteri og kjøttforretning i 30-årene. Hans nevø, Jørgen, tok over på 70-tallet og i 2005 overtok hans sønn, Sigurd Erdahl. Familiebedriften driver også røykeri, kjølelager og fryseri.
Familien utviklet sine egne oppskrifter, og Jørgen beholdt alle de 200 oppskriftene i hodet. Jørgen strakk seg etterhvert til å skrive ned litt for hånd, men det var Sigurd som fikk begynt arbeidet med å registrere all kunnskapen digitalt.
Sigurd Erdahl driver fremdeles forretningen på den tradisjonelle måten også når det gjelder levering. Han reiser selv hver uke rundt med varer til kunder i Vesterålen og Lofoten. Slik opprettholder han også et nært forhold til kundene.